Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft. 1991-ben alakult Keszthelyen.

A céget magyar tulajdonosi körrel alapították, a Zalai Zöldért vállalat dolgozói és beszállítói.

Cégünk mára Dunántúl egyik legnagyobb ital-, élelmiszer-, friss- és vegyiáru nagykereskedőjévé nőtte ki magát, amely Budapest régióban is jelentős italnagykereskedelmi forgalmat bonyolít.


Emellett 11 C+C üzlettel kiskereskedelmi hálózat is kiépült, mely nap mint nap várja lakossági és nagykereskedelmi partnereit egyaránt.
Cikkpalettánkban megtalálható az alkoholos italok, sörök, élelmiszerek, frissáru, non food illetve zöldség és gyümölcs termékek széles választéka.


Cégünk évek óta a REÁL Hungária Élelmiszer Kft. regionális központjaként üzemel, így ebben a régióban franchise üzletek ellátása mellett akár csatlakozási lehetőséget is biztosítunk leendő Partnereinknek.

Az elmúlt években széles ügyfélkör kialakítása mellett (pl. Intézmények, Szállodák, Éttermek, Viszonteladók) cégünk életében fontos szerepet játszik a folyamatos fejlesztés, ami biztos hátteret ad a vezető szerep megtartásához az állandóan változó piacon.

Jelenleg 27 üzletkötő, közel 360 fő dolgozó, 17 kirendeltség, flottánkban 140 autó teszi lehetővé Partnereink magasszintű és gyors kiszolgálását!

www.real.hu
Szeretne REÁL franchise parner lenni?
Keresse az Ön régiójához tartozó Értékesítési Vezetőt!

Reál

MUNKAHELYI KÉPZÉS MEGVALÓSÍTÁSA

Munkahelyi képzés megvalósítása a Z+D Kft. dolgozói részére

Kedvezményezett: Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft.

 • Projekt címe: „Munkahelyi képzések megvalósítása a "Z+D" Kft-nél”
 • Szerződött támogatás összege: 33 106 545 forint
 • Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk, a "Z+D" Nagykereskedelmi és Diszkont Korlátolt Felelősségű Társaság 2018 decemberében 33 106 545 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára” című felhívásra benyújtott pályázatán. 

A projektben 75 fő saját munkavállaló és 8 fő, a bevonás időpontjában még nem foglalkoztatott munkavállaló képzése valósul meg. Összesen 83 fő vesz részt a projektben. A tervezett képzések a következők:

 1. Üzleti kommunikáció 80 órában 18 fő bevonásával
 2. Vezetői hatékonyság fejlesztés tréning 48 órában 17 fő bevonásával
 3. Szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció ECDL szinten 60 órában 34 fő bevonásával
 4. Partnerkezelési technikák képzés 112 órában 22 fő bevonásával
 5. Építő és anyagmozgató gépkezelő (Targoncavezető) képzés 60 órában 7 fő részvételével
 6. Együttműködés és időgazdálkodás képzés 32 órában 13 fő részvételével

Cégünk munkavállalóit célzó képzések támogatása a munkavállalók foglalkoztathatóságának javításán keresztül hozzájárul az uniós célokkal összhangban lévő nemzeti vállalás teljesítéséhez.

 • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.03.31.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.5-17-2018-00184